Reinhardt Fuchs - Tolltraum E.G. Weisswein - 100cl

Reinhardt Fuchs | Tolltraum E.G. Weisswein | 100cl

Wijnomschrijving

Rijp wit fruit, appel, vlierbloesem, wat citrus. Niet heel krachtig, maar lichtvoetig, sappig en open, aangename zuren na.

Wijn / Spijs

Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te combineren met een zachte geitenkaas of andere witschimmelkazen.

Achtergrondinformatie

Voor de betaalbare literflessen heeft Reinhardt Fuchs gekozen voor het gebruik van een selectie druiven uit verschillende landen van de Europese Unie. Dat geeft ruimte om de beste druiven voor de beste prijs te selecteren, voor een heerlijke sappige en ongecompliceerde wijn.

Vinificatie

Op roestvrij staal.

Over de producent

Zimmermann-Graeff & Müller is een van de belangrijkste wijnbedrijven van Duitsland, en tegelijk is en blijft het bedrijf een echt familiebedrijf. Inmiddels is het de vierde generatie van de familie die met zijn kennis, ervaring en daadkracht een de leiding staat van dit mooie bedrijf.

Het bedrijf voert een groot assortiment wijnen. Niet alleen Duitse wijnen, maar ook uit andere Europese landen en uit de Nieuwe Wereld. Deze worden verkocht in Duitsland zelf, maar ook aan wijnliefhebbers in veel andere landen. Zimmermann-Graeff & Müller verkoopt in totaal 56 miljoen liter Duitse wijn, die wordt geëxporteerd naar meer dan 35 landen. De druiven worden aangeleverd door meer dan 1000 wijnboeren in de wijngebieden van Rheinland-Pfalz. Een team van goed gekwalificeerde wijnmakers onder leiding van hoofd-wijnmaker Peter Griebeler staat garant voor een hoge kwaliteit van alle geproduceerde wijnen.

De wijnen onder het label Reinhardt Fuchs zijn een mooi voorbeeld van de Duitse wijnen die hier worden gemaakt.